Limon Coons Johnny Snowy (kater polydactyle, 20-8-22)

Description

Op 20 augustus 2022 heeft Coons House Yeti een mooi klein nestje gekregen. De vader is Kristal Solar Eklipce. Die is wit en heeft zijn witte kleur mooi doorgegeven.

Dit is Wit Katertje Johnny. Hij is polydactyle net als zijn vader. Hij heeft dus extra tenen (24 in totaal ipv 18). Dat is iets wat vroeger veel werd gewaardeerd in het oorspronkelijke gebruiksdoel van de maine coon: muizen vangen. Met bredere poten spring je nu eenmaal veel hoger! 

In optie voor Belgie tot 30-11-22.

Beide ouders zijn vrij van Fiv/Felv en DNA Getest op PKDef, SMA, HCM en geheel N/N. Ze zijn ook getest op patella.

Kristal en Yeti  zijn eveneens getest op HCM met echo en geheel vrij. Vader Kristal is wit en daarom getest op doofheid met een Baer Test: Hij is niet doof.

Ze mogen rond 20 november  (belgie: 7/12) weg en hebben dan een Tica stamboom, twee keer geeent en nagekeken door de dierenarts, chip, Nederlands Paspoort en Royal Canin kittenpakket. Uiteraard met een koopcontract en garantie op erfelijke ziekten waarop we kunnen testen.

Ze worden verkocht als huisdier dus niet voor de fok. In het koopcontract staat een fokverbod en castratieplicht.

Foto’s worden geregeld geupdate! Laatste foto’s van 3 september (2 weken oud). Zie ook onze facebookpagina: https://www.facebook.com/limoncoons, soms staan daar actuelere foto’s

Als je geinteresseerd bent en een klik voelt met deze lieve kater kom dan gerust langs!

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Limon Coons Johnny Snowy (kater polydactyle, 20-8-22)”

Categories: ,