Maine Coon kopen

Maine Coon kopen

Veel mensen zoeken graag een Maine Coon, want de Maine Coon is een erg geliefde kat. Het is een vriendelijke, speelse en slimme kat met een prachtig stoer uiterlijk. Bent u geïnteresseerd in een Maine Coon kitten? Kijk dan verder op onze Maine Coon kitten pagina voor meer informatie! We hebben af en toe ook een herplaatser. Een Maine Coon die een nieuw huisje zoekt omdat deze in onze groep niet zo op zijn/haar plaats is. Als we een herplaatsing hebben staat deze ook op de site.

 

Hoe duur is een Maine Coon?

Reken voor een Maine Coon kat met stamboom op een prijs vanaf  2.100 euro voor een klassieke Maine Coon. Polydactyle of bijzondere (oog)kleuren, zoals smoke of blauwe ogen, odd-eyes, kunnen duurder zijn. De prijs is inclusief beide entingen (gereed voor 1 jaar), chip, Tica stamboom, koopcontract met garantie van 1 jaar, rabies enting voor het buitenland indien van toepassing, een kittenpakket en 1 of 2 jaar gratis kattenverzekering van PetSecur. Wij zijn een geregistreerde cattery, dus alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Daarnaast bent u verzekerd van vele foto’s vanaf reservering tot 13 weken. Bij het reserveren vragen wij een aanbetaling per bank. De kittens kunnen vanaf 9 weken en na reservering worden bezocht en kunnen met 13 weken (Buitenland: 15 weken) verhuizen. Zonder aanbetaling is een kitten niet gereserveerd. Vanaf 13 weken bezorgen we de kittens graag thuis, zodat we ook zien waar ze terecht komen.

Naast de aanschafkosten van zo’n mooie en stoere kat moet u ook rekenen op uitgaven voor de dierenarts, voeding (100-200 gram per dag) , kattenspeeltjes, ontwormen, huisvesting, kattengrit en een krabpaal (tenzij u stevige meubels heeft en daar niet erg aan gehecht bent).

U kunt ook kiezen voor een (uitbreiding van de ) ziektekostenverzekering voor dieren om onverwachte kosten bij de dierenarts te beperken. Een operatie bij een specialist kan (voor alle dieren) oplopen tot duizenden euro’s in het geval er iets bijzonders aan de hand is, dus houd daar rekening mee.

Wilt u een Maine Coon kopen? Kijk dan op deze pagina of wij momenteel Maine Coon kittens beschikbaar hebben.