Limon Coons Alejandro – polydactyle – (M, 03-03-23)

Beschrijving

Moeder Mira en vader Kristal zijn beiden polydactyle katten. Ze hebben dus meer tenen dan normaal: meestal 6 tenen aan elke voet ipv 4 of 5. Van oorsprong kwam dit veel voor: polydactyle katten hebben bredere poten en springen dus hoger en zijn beter in staat voor hun oorspronkelijke job: muizen vangen. Helaas wordt het nog niet overal gewaardeerd maar wij vinden het fantastisch om gezonde polydactyle kittens te fokken. Die brede poten, de mooie verhoudingen: het klopt gewoon helemaal. Ze zijn in Nederland erkend en krijgen dan ook gewoon een stamboom en garantie op erfelijke afwijkingen, uiteraard.

Dit is Alejandro, een wit polydactyle katertje. 

gereserveerd voor Moise.

Moeder: Luna Skazochniy Mir (Mira), Polydactyle, Torty tabby.
Vader: Kristal Solar Eklipse (Pol) Wit

Ouders zijn DNA getest op HCM, PKDef en SMA en geheel vrij. Vrij van Fiv/Felv. Beide ouders onderzocht met echo op HCM in 2022, en geheel vrij. Vader is getest op doofheid.

Laatste foto’s zijn van 16-4-2023 (ca 6 weken oud)

Onze kittens worden verkocht als huisdieren (niet voor de fok). Ze worden verkocht met een jaar verzekering van Petplan ingebegrepen, een koopcontract met garantie op erfelijke afwijkingen, chip, EU Paspoort, alle vaccinaties tot 1 jaar (inclusief rabies indien naar buitenland gaat).

Wij zijn een geregistreerde cattery met de benodigde diploma’s. Geregistreerd bij RVO en de kattenclub Tica (Cats & Tulips) en we dragen keurig onze belastingen af.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Limon Coons Alejandro – polydactyle – (M, 03-03-23)” te beoordelen

Categorie: