Limon Coons Amsterdam – Polydactyle – (M, 07-08-23)

Beschrijving

Mira en Kristal hebben een mooi nestje! Geboren in de woonkamer zonder problemen op 7-8-23.

Dit is Amsterdam – Polydactyle zwart smoke kater

Hij is een poosje voor ons gereserveerd gebleven maar we hebben besloten hem toch niet in de cattery te houden. Dus we zoeken een goed huisje voor deze lieve kater.

Moeder: Luna Skazogny Mir (Mira)

Vader: Kristal Solar Eclipce

Ouders zijn DNA getest op HCM, PKDef en SMA en geheel vrij. Vrij van Fiv/Felv. Beide ouders onderzocht met echo op HCM in 2022-2023, en geheel vrij. Kristal is op doofheid gecontroleerd met BAER Test. Amsterdam zelf is ook DNA getest en schoon.

Laatste foto’s zijn van 23 mei 2024, 9,5 maand oud. Amsterdam is een lieve aanhankelijke kater.  Hij is groot en zwart met een beetje smoke/zilver. Hij is op dit moment nog niet gecastreerd maar wordt wel gecastreerd verkocht.

 

@limoncoons

Deze knappe kerel is zo lief en houdt niet op met kopjes geven. Hij wil graag zoveel aandacht! Hallo allemaal!🖤⭐️🖤#catsoftiktok #mainecoon

♬ sonido original – limoncoons ⭐️🇳🇱⭐️

@limoncoons

Deze knappe kerel is zo lief en houdt niet op met kopjes geven. Hij wil graag zoveel aandacht! Hallo allemaal!🖤⭐️🖤#catsoftiktok #mainecoon

♬ sonido original – limoncoons ⭐️🇳🇱⭐️

Onze kittens worden verkocht als huisdieren (niet voor de fok). Ze worden verkocht met een jaar verzekering van PetSecur ingebegrepen, een koopcontract met garantie op erfelijke afwijkingen, chip, EU Paspoort, alle vaccinaties tot 1 jaar (inclusief rabies indien naar buitenland gaat).

Wij zijn een geregistreerde cattery met de benodigde diploma’s. Geregistreerd bij RVO en de kattenclub Tica (Cats & Tulips) en we dragen keurig onze belastingen af.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Limon Coons Amsterdam – Polydactyle – (M, 07-08-23)” te beoordelen

Categorieën: ,