Limon Coons ChaChaCha (poes 9-11-22)

Beschrijving

Een mooi tortie met veel wit poesje uit de combinatie Magnoliya Cunning Fox en Kristal Solar Eklipce. Ze lijkt op haar moeder: torty dus zwart met rood, maar ze heeft maar heel weinig rood en veel wit. Het lijkt meer zwart wit  Het is een nestje van 3 kittens: 2 witte en 1 tortie met wit.

Dit is poesje ChaChaCha, kleur Torty met Wit. 

Beide ouders zijn vrij van Fiv/Felv en DNA Getest op PKDef, SMA, HCM en geheel N/N. Ze zijn ook getest op patella.

Kristal en Magnoliya  zijn eveneens getest op HCM met echo en geheel vrij. Vader Kristal is wit en daarom getest op doofheid met een Baer Test: Hij is niet doof.

Ze groeit bij ons in de woonkamer op, en is gewend aan andere katten, kleine hondjes en kleine kinderen. Ze worden ook zindelijk gemaakt en we trainen erop ze even alleen te laten zijn. En dat gaat heel goed.

Ze mogen rond 8 februari 2023 (belgie:22/2) weg en hebben dan een Tica stamboom, twee keer geeent en nagekeken door de dierenarts, chip, Nederlands Paspoort en Royal Canin kittenpakket. Uiteraard met een koopcontract en garantie op erfelijke ziekten waarop we kunnen testen. Ze krijgt ook een jaar Petplan dierenverzekering mee (ingebrepen) zodat er geen verrassingen zijn in het eerste jaar. Inmiddels heeft ze de eerste vaccinatie binnen en is de chip geplaatst. Helemaal goedgekeurd!

Ze worden verkocht als huisdier dus niet voor de fok. In het koopcontract staat een fokverbod.

Foto’s worden geregeld geupdate! Laatste foto’s van1 februari 2023 (11 weken oud)

 

1 beoordeling voor Limon Coons ChaChaCha (poes 9-11-22)

  1. 5 van 5

    Zakaria bouhallil

    Ik zou haar zo graag hebben ze is zo mooi. Ik will er echt zorg voor dragen aub pak mij


Een beoordeling toevoegen

Categorie: