Limon Coons Julietta (poes 20-8-22)

Beschrijving

Op 20 augustus 2022 heeft Coons House Yeti een mooi klein nestje gekregen. De vader is Kristal Solar Eclipce. Die is wit en heeft zijn witte kleur mooi doorgegeven.

Dit is poesje Julietta, kleur Blauw Tortie. 

Zij was onder evaluatie voor onze cattery, maar we hebben na lang nadenken toch besloten dat ze beter een goed huisje kan vinden elders. Ze is heel aanhankelijk, actief en speels. Komt graag een knuffel bij je halen maar heeft ook haar kattenstreken. Ze is in de huiskamer bij ons opgegroeid en daarom gewend aan huiselijke geluidjes en kleine kinderen met hun lawaai. Ook kleine hondjes kent ze al.

Beide ouders zijn vrij van Fiv/Felv en DNA Getest op PKDef, SMA, HCM en geheel N/N. Ze zijn ook getest op patella.

Kristal en Yeti  zijn eveneens getest op HCM met echo en geheel vrij. Vader Kristal is wit en daarom getest op doofheid met een Baer Test: Hij is niet doof.

Ze mag inmiddels wegmet een Tica stamboom, twee keer geeent en nagekeken door de dierenarts, chip, Nederlands Paspoort en Royal Canin kittenpakket. Uiteraard met een koopcontract en garantie op erfelijke ziekten waarop we kunnen testen. Ze krijgt ook een jaar gratis Petplan zorgverzekering en wordt daarvoor, voor verhuizen, nog een keer nagekeken door de dierenarts.

Ze wordt verkocht als huisdier dus niet voor de fok. In het koopcontract staat een fokverbod en castratieplicht. Bij voorkeur een huisje met niet zo veel katten.

Foto’s worden geregeld geupdate! Laatste foto’s van 5 december (3,5 maanden oud).

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Limon Coons Julietta (poes 20-8-22)” te beoordelen

Categorie: