Limon Coons Rico – polydactyle – (M, 29-1-23)

Beschrijving

Zwart & Wit: Moeder April & Vader Kristal. En de kittens zijn Zwart of wit.  Moeder en vader zijn beiden polydacytle en de meeste kittens ook.

Dit is Royce, een zwart polydactyle katertje

gereserveerd voor Brenda.

Moeder: AllegianceLove April (Pol) Zwart
Vader: Kristal Solar Eklipse (Pol) Wit

 

Ouders zijn DNA getest op HCM, PKDef en SMA en geheel vrij. Vrij van Fiv/Felv. Beide ouders onderzocht met echo op HCM in 2022, en geheel vrij. Vader is getest op doofheid.

Laatste foto’s zijn van 5-3-2023 (5 weken oud)

Onze kittens worden verkocht als huisdieren (niet voor de fok). Ze worden verkocht met een jaar verzekering van Petplan ingebegrepen, een koopcontract met garantie op erfelijke afwijkingen, chip, EU Paspoort, alle vaccinaties tot 1 jaar (inclusief rabies indien naar buitenland gaat).

Wij zijn een geregistreerde cattery met de benodigde diploma’s. Geregistreerd bij RVO en de kattenclub Tica (Cats & Tulips) en we dragen keurig onze belastingen af.

1 beoordeling voor Limon Coons Rico – polydactyle – (M, 29-1-23)

  1. 5 van 5

    Brenda

    Toen we op 29-1-2023 Snowy gingen ophalen was deze knappe Rico net een paar uurtjes oud. Mijn dochter en ik vonden hem al gelijk er 🤩 mooi! Maar met Snowy erbij hadden we al 5 katten en een hond. Na goed overleg met het hele gezin hebben we toch besloten deze knapperd erbij te nemen. Gelukkig hebben we een groot huis met kattenren. Maar na Rico stoppen we echt hoor. Nog een paar weekjes en dan mag hij bij ons komen wonen. We kunnen niet wachten! Al zal hij zijn katten familie en de super goede Cattery met liefde 🥰 volle mensen die echt super goed voor al hun katten/kittens zorgen best gaan missen. Wij gaan ons best doen om het net zo goed te doen.


Een beoordeling toevoegen

Categorie: