Limon Coons Rolex – Polydactyle (M, 29-1-23)

Beschrijving

Zwart & Wit: Moeder April & Vader Kristal. En de kittens zijn Zwart of wit.  Moeder en vader zijn beiden polydacytle en de meeste kittens ook.

Dit is Rolex, een  Polydactyle wit katertje. Kleur ogen groen

Moeder: AllegianceLove April (Pol) Zwart
Vader: Kristal Solar Eklipse (Pol) Wit

Polydactyle katten hebben meer tenen dan normaal. Ze hebben daardoor bredere poten, meestal 4x 6 tenen in plaats van 2×4 en 2×5 (dus 24 ipv 18). Ze kunnen daardoor beter springen en zijn meer geschikt voor hun oorspronkelijke taak: muizen vangen in Maine.  Wij fokken bewust op polydactyle omdat dit het best overeenkomt met het oorspronkelijke doel van de maine coon.

Ouders zijn DNA getest op HCM, PKDef en SMA en geheel vrij. Vrij van Fiv/Felv. Beide ouders onderzocht met echo op HCM in 2022, en geheel vrij. Vader is getest op doofheid.

Laatste foto’s zijn van 24 april 2023, 12 weken oud en tweede vaccinatie en dierenarts check gehad: En helemaal goedgekeurd! 2,7 kilo reeds :).

Onze kittens worden verkocht als huisdieren (niet voor de fok). Ze worden verkocht met een jaar verzekering van Petplan ingebegrepen, een koopcontract met garantie op erfelijke afwijkingen, chip, EU Paspoort, alle vaccinaties tot 1 jaar (inclusief rabies indien naar buitenland gaat).

Bij het reserveren vragen we een aanbetaling. Alle betalingen gaan per bank. Wij zijn een geregistreerde cattery met de benodigde diploma’s. Geregistreerd bij RVO en de kattenclub Tica (Cats & Tulips) en we dragen keurig onze belastingen af.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Limon Coons Rolex – Polydactyle (M, 29-1-23)” te beoordelen

Categorie: