Limon Coons Johnny Snowy (kater polydactyle, 20-8-22)

Beschrijving

Op 20 augustus 2022 heeft Coons House Yeti een mooi klein nestje gekregen. De vader is Kristal Solar Eklipce.

Dit is Wit Katertje Johnny (Snowy) Hij is polydactyle net als zijn vader. Hij heeft dus extra tenen (24 in totaal ipv 18). Dat is iets wat vroeger veel werd gewaardeerd in het oorspronkelijke gebruiksdoel van de maine coon: muizen vangen. Met bredere poten spring je nu eenmaal veel hoger! 

Hij was gereserveerd voor het buitenland maar dat ging op het laatste moment niet door. Hij is dus weer beschikbaar. Hij is van fokkwaliteit en al goed te zien hoe hij zich ontwikkeld. DNA is inmiddels getest en geen bijzonderheden. We zoeken een mooi huisje voor hem met niet te veel dieren, 1-3, zodat hij goed tot zijn recht komt. Hij luistert al best goed en is netjes opgevoed. Hij weet heel goed wat niet mag 🙂 hij is ook gewend aan kleine kinderen, hondjes, andere katten en huiselijke geluiden. Hij houdt je heel goed in de gaten en past zich aan je ritme aan. Ga ik slapen, gaat hij slapen. Wordt ik wakker, dan komt hij ook weer kijken. Hij is speels en heeft af en toe zijn luie momentjes. Hij is erg gericht op mensen.

Beide ouders zijn vrij van Fiv/Felv en DNA Getest op PKDef, SMA, HCM en geheel N/N. Ze zijn ook getest op patella.

Kristal en Yeti  zijn eveneens getest op HCM met echo en geheel vrij. Vader Kristal is wit en daarom getest op doofheid met een Baer Test: Hij is niet doof en Snowy ook niet.

Hij mag inmiddels verhuizen. Hij is volledig gevaccineerd, ook rabies,  en heeft een Tica stamboom, is 2 x nagekeken door de dierenarts, chip, Nederlands Paspoort en Royal Canin kittenpakket. Uiteraard met een koopcontract en garantie op erfelijke ziekten waarop we kunnen testen. Hij krijgt ook een jaar gratis dierenverzekering van Petplan mee en wordt voor verhuizen nog een keer goed door de dierenarts nagekeken.

Hij wordt verkocht als huisdier dus niet voor de fok. In het koopcontract staat een fokverbod en castratieplicht.

Foto’s worden geregeld geupdate!. Zie ook onze facebookpagina: https://www.facebook.com/limoncoons, soms staan daar actuelere foto’s

Als je geinteresseerd bent en een klik voelt met deze lieve kater kom dan gerust langs!  Hij is hogere prijsklasse.

2 beoordelingen voor Limon Coons Johnny Snowy (kater polydactyle, 20-8-22)

 1. 5 van 5

  Carolien Reinders-Dijks

  Een mooie eigenwijze blik heeft Verde.
  Mooie grote poten.

 2. 5 van 5

  Brenda

  Wij hebben deze grote lieverd op 29-1-2023 in ons gezin mogen nemen. Hij is mooi, groot en super lief. Hij heeft nog 5 anderen katten en 1 hond en 3 mensen in huis wonen en is super sociaal met iedereen. Echt een topper! Het hele gezin is super blij met hem we kunnen hem niet missen.


Een beoordeling toevoegen

Categorie: